Kategorier

Cookie- och personuppgiftspolicy för nettotrailer.se

Inledning
När du besöker vår hemsida samlar vi in uppgifter om dig som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll samt för att öka värdet av de annonser som visas på sidan. Om du inte vill att dina uppgifter samlas in bör du radera dina cookies och undvika fortsatt användning av hemsidan. Nedan har vi utvecklat vilken information som samlas in, syftet med insamlingen samt vilka tredje parter som har tillgång till dem.
 

Cookies
Hemsidan använder ”cookies”, som är textfiler som sparas på din dator, mobil eller motsvarande, i syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, mäta statistik och rikta annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kodning som t.ex. virus.
Cookies kan raderas eller blockeras. Se instruktioner på webbläsarens supportwebbplats.
Om du raderar eller blockerar cookies kan annonser komma att bli mindre relevanta för dig och förekomma mer frekvent. Du kan dessutom riskera att hemsidan inte fungerar optimalt samt att det finns innehåll som du inte kan få tillgång till. 

Personuppgifter

Allmänt
Personuppgifter omfattar all information som på ett eller annat sätt kan spåras till dig. När du använder vår hemsida samlar vi in och behandlar viss sådan information. Det gäller t.ex. vid allmän tillgång till innehåll, om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, vid övrig användning av tjänster eller köp via hemsidan.
Vi samlar in och behandlar typiskt sett följande uppgifter: ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, din IP-adress, geografisk placering samt vilka sidor du klickar på (intressen). I den utsträckning du själv ger explicit samtycke till det, och själv anger informationen, behandlas även namn, telefonnummer, mailadress, adress och betalningsuppgifter. Detta sker typiskt sett i samband med upprättande av inlogg eller vid köp.


Säkerhet
Vi behandlar dina personuppgifter säkert och konfidentiellt, i enlighet med gällande lagstiftning, t.ex. EU:s dataskyddsförordning. 
Dina uppgifter kommer uteslutande att användas för det syfte de samlades in i och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant.
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att motverka att dina uppgifter oavsiktligt eller på olaglig grund raderas, offentliggörs, förloras, försämras eller kommer obehöriga till känna, missbrukas eller i övrigt behandlas i strid mot gällande lagstiftning.


Syfte
Uppgifterna används för att identifiera dig som användare och visa dig de annonser som med störst sannolikhet är relevanta för dig, att registrera dina köp och betalningar, samt att kunna leverera de tjänster du har efterfrågat, såsom att skicka dig nyhetsbrev. Utöver detta använder vi uppgifterna för att optimera våra tjänster och vårt innehåll.


Lagringsperiod
Uppgifterna lagras under den period som är tillåten enligt lag och vi raderar dem när de inte längre är nödvändiga. Perioden beror på uppgifternas karaktär samt grunden för lagringen. Det är därför inte möjligt att ange en generell tidsram för när information raderas.


Utlämnande av uppgifter
Uppgifter om din användning av hemsidan, vilka annonser du mottar samt ev. klickar på, geografisk placering, kön och ålderssegment m.m. lämnas ut till tredje parter i den utsträckning dessa uppgifter är kända. Du kan se vilka tredje parter de lämnas ut till i avsnittet om ”Cookies” ovan.
Uppgifterna används för att rikta annonsering.
Vi använder utöver detta flera olika tredje parter för lagring och behandling av uppgifter. Dessa behandlar uteslutande uppgifter på våra vägnar och får inte använde dem i egna syften.
Utlämnande av personuppgifter som namn och mailadress m.m. sker endast om du ger samtycke till det. Vi använder endast personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge dina uppgifter tillräckligt skydd.


Insyn och klagomål
Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, i ett allmänt använt format (dataportabilitet). Du kan dessutom, när som helst, göra en invändning mot att uppgifter används. Du kan även återkalla ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas. Om de uppgifter som behandlas om dig är felaktiga har du rätt att få dem rättade eller raderade. Begäran om detta kan skickas till: info@nettotrailer.dk. Om du vill klaga över vår behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att kontakta Insynsskyddsmyndigheten (IMY).
Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter, eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du även skicka oss en förfrågan om detta på mailadressen nedan.


Ansvarig utgivare
Hemsidan ägs och publiceras av:
West Trailer ApS
Sadolinsvej 1
8600 Silkeborg
Telefon: +45 20 80 14 99
E-mail: info@nettotrailer.dk